Hrvatsko planinarsko društvo “Bilogora” Bjelovar

OBRAZOVANJE


Posudba planinarske opreme

Fri, February 01, 2013 - 9:55:25

Prema zaključcima sastanka UO HPD “Bilogora” održanog 16. ožujka 2017. pravo iznajmljivanja opreme imaju svi članovi HPD "Bilogora" sa plaćenom članarinom za tekuću godinu. Članovi drugih planinarskih društava i klubova imaju pravo iznajmljivanja prema odluci Upravnog odbora.

Društvo raspolaže sa sljedećom planinarskom opremom :

1. DEREZE CAMP STALKER UNIVERZAL (GURTNE) 1 kom.
2. PENJAČKI POJAS SINGING ROCK ATTACK II (veličina M) 1 kom.
3. PENJAČKI POJAS SINGING ROCK ATTACK II (veličina L) 2 kom.
4. PRSNI POJAS FERRINO 4 kom.
5. CEPIN NEVE ICE-AXE (73 CM) 2 kom.
6. VODIČKO UŽE BEAL 8 mm (30 m) 1 kom.
7. “ZAMKA” – UŽE 6 mm (6 m) 6 kom.
8. KARABINER PETZL ATTACHE 4 kom

Oprema se izdaje četvrtkom na sastancima Društva u Glamour caffeu od 18 sati u zimskom periodu, a u ljetnom periodu od 19 sati. Izdavanje i kontrolu vraćene opreme do izbora oružara obavljat će Željko Vinković. Najam opreme u dogovoru se može obaviti i izvan navedenih termina na mobitel 098 44 99 89 ili e-mail .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Oprema se izdaje na osnovu potvrde (reversa) besplatno za članove Društva na period od dva tjedna. Članovima drugih Društava oprema se izdaje na osnovu potvrde uz naknadu 20 kuna po komadu za dva tjedna (“zamke” i karabineri za komplet), za svaki tjedan nadalje naknada iznosi 50 kuna.
Korisnik se obavezuje da će opremu vratiti ispravnu i neoštećenu u zadanom roku. Izgubljena i oštećena oprema nadoknađuje se u punom iznosu njene vrijednosti.

Predsjednik HPD “Bilogora”
Željko VinkovićE-mail lista
Primajte obavijesti o akcijama i izletima i prijavite se na našu mail listu

SADRŽAJ RUBRIKE