Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

Priznanje HPD Bilogora povodom Dana Svete Ane

U sklopu ovogodišnjeg obilježavanja Dana Svete Ane dana 26. srpnja 2011. održana je svečana sjednica mjesnog odbora Svete Ane na kojoj su podjeljena priznanja i zahvalnice zaslužnima za turistički i kulturni razvoj ovoga najturističkijeg đurđevačkog prigradskog naselja.

HPD "Bilogora" Bjelovar dobilo je priznanje za izuzetan doprinos u razvoju i uređenosti mjesta. Naše prijateljstvo i suradnja s ovim vrijednim ljudima intenzivnije je započela prije 4 godine. Od tada Društvo u svom programu rada ima dvije hodačke akcije u Svetu Anu, "Dane zlevanke" u srpnju i "Kroz Geronimovu zemlju" u prosincu kojom završavamo planinarsku godinu. Osim hodačkih akcija družimo se i na sportskom planu pa smo tako odigrali i odbojkaške i nogometne susrete. Početkom ove godine sudjelovali smo i u radovima izrade staze Križnog puta koja koja će biti otvorena ove subote, 30.srpnja.

Ove godine dogovara se i zajednički doček Nove godine ne "bilu" naše prekrasne planine Bilogore.