Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

Sastanak Visokogorske sekcije - plan za 2013.

U četvrtak,28. veljače 2013. u caffe baru K-2 sastali su se svi zainteresirani članovi HPD "Bilogora" za visokogorsko planinarenje sa prijedlozima za ovogodišnji plan planinarenja.

Na sastanku 28. veljače 2013. prisustvovali su Zlatko Jurušić, Tomislav Pavić, Elizabeta Kosar, Božidar Vojvoda, Saša Jurić, Dražen Mišir, Mario Filipović i Željko Vinković. Dogovoreno je da Visokogorska sekcija ima sastanke u (na) K-2 svakog prvog četvrtka u mjesecu. Do izbora Pročelnika Visokogorsku sekciju će voditi i zastupati Željko Vinković. Kako bi podigli fizičku kondiciju i pokazali ozbiljnost za visokogorstvo članovi su dogovorili trčanje na Boriku srijedom i petkom u 17 sati. Za ovaj sastanak predložen je grubi plan po mjesecima koji se treba detaljizirati sa točnim lokacijama na idućem sastanku.

ožujak i travanj - trčanje na Boriku
svibanj i lipanj - Slovenija (Kamniško-Savinjske i Julijske Alpe, Karavanke)
srpanj - Mont Blanc (termini sa dobrom prognozom od sredine mjeseca)
kolovoz - Dolomiti
početak rujna - Triglav