Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

Ponovo okupljanje Visokogorske sekcije HPD Bilogora

Obavještavamo planinare i sve zainteresirane za prirodu i planinarske visine da je ponovo (nakon gotovo osam godina stanke) počela djelovati Visokogorska sekcija HPD Bilogora.

Cilj je ove sekcije promicati i organizirati visokogorske izlete, ture i pohode u visoka gorja. Namjera nam je okupiti sve zainteresirane koje zanimaju visoke planine, zimsko planinarenje, klinčani putovi i slično. Osim toga, Visokogorska sekcija će nastaviti organizirati različita predavanja i različita druženja svih zainteresiranih.

Nadamo se uspješnoj suradnji sa svim bjelovarskim i županijskim društvima sličnih ciljeva te s onima širom Hrvatske. Uskoro ćemo objaviti plan izleta za 2012. godinu u kojem ćemo ponuditi jednodnevne, dvodnevne i višednevne izlete u visoka gorja Europe i zimske uspone u Hrvatskoj. Za više informacija o Visokogorskoj sekciji možete se javiti na elektronsku poštu: .(JavaScript must be enabled to view this email address) i .(JavaScript must be enabled to view this email address).