Hrvatsko planinarsko društvo “Bilogora” Bjelovar

PRIZNANJA

Đuro Gustović, HGSS Bjelovar

PRIZNANJE ĐURI GUSTOVIĆU

Thu, June 13, 2019 - 5:18:13

U sklopu obilježavanja 50.godišnjice uspješnog rada HGSS-a Požega, 1. lipnja 2019. u Požegi, na svečanoj su sjednici dodijeljena priznanja društvu i pojedincima zaslužnima za uspješan rad i rezultate u proteklih pola stoljeća.

U poslijepodnevnom dijelu sjednice priznanja su dodijeljena i brojnim drugim pojedincima i društvima koja obilježavaju 10 i više godina rada. Među njima je Priznanje za predani rad u HGSS-u Bjelovar primio je jedan od utemeljitelja Stanice Đuro Gustović. HGSS Stanica Bjelovar jedna je od 28 stanica u Hrvatskoj, utemeljena 2009. godine.

Đuro Gustović je jedan nekolicine najiskusnijih planinara i utemeljitelja HPD-a Bilogora, bio je niz godina i na čelu društva koje ove godine obilježava značajan jubilej, 95.godišnjicu uspješnog rada.

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) je inače organizacija koja iz godine u godinu dobiva na važnosti i koja je svojim djelovanjem u potrazi i spašavanju nestalih i pružanju pomoći u slučajevima elementarnih nepogoda spasila brojne ljudske živote i imovinu.E-mail lista
Primajte obavijesti o akcijama i izletima i prijavite se na našu mail listu

SADRŽAJ RUBRIKE