Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

null

HPD “Bilogora” dobilo zahvalnicu za promicanje vrijednosti i ljepota bilogorskog kraja i običaja

U Velikom Trojstvu,14.ožujka 2013. na redovnoj skupštini udruge Bilogorski Turistički Put planinari HPD "Bilogora" dobili su još jedno vrijedno priznanje za unapređenje rada sekcije "Blago Bilogorskog turističkog puta" i promicanje vrijednosti i ljepota bilogorskog kraja i običaja.

Suradnja HPD "Bilogora" i "Bilogorskog Turističkog Puta" počela je u travnju 2011. godine suorganizacijom naše planinarske manifestacije „Proljeće na Bilogori “ . Manifestacija je započela kulturno-umjetničkim programom u dvorištu Etno kuće u Velikom Trojstvu sa razgledavanjem Etno kuće , etno zbirke i radova članova udruge „Bilogorski turistički put“ . Hodalo se po tri staze različite dužine, a sve je završilo pjesmom na planinarskom domu „Kamenitovac“. Druženje je nastavljeno u lipnju 2012. godini kada su planinari bili gosti Općine Veliko Trojstvo i Bilogorskog Turističkog Puta na Proljeću u Velikom Trojstvu. Suradnja je dogovorena i za 2013. godinu, 21. travnja na "Proljeću na Bilogori" i u lipnju na Proljeću u Velikom Trojstvu.