Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

›› Izvješće o radu HPD Bilogora 2010.

U 2010. godini HPD „Bilogora“ Bjelovar brojilo je 203 člana. Od toga 32 juniora, 61 umirovljenika, 109 seniora i 1 počasnog člana. Od ukupnog broja članova 2010. g. 43 su nova člana. Rad društva organiziran je kroz 4 sekcije, a to su : Sekcija društvenih izleta, Alpinistički odsjek, Ekološku sekciju i Markacističku sekciju. Društvo je i ove godine bilo vrlo aktivno i po broju izleta tako i po radovima na uređenju okoliša doma(poučna ploha i dječje igralište) i uređenju potkrovlja doma za smještaj gostiju. Članovi društva planinare ne samo u organizaciji društva nego i samostalno što predstavlja dodatno bogatstvo, može se reći da dio članova „živi za planinarenje“.
više o tome ››

›› Izvještaj s Izborne skupštine HPD Bilogora održane 7. ožujka 2010.

Dnevni red Izborne skupštine:
1. Izbor radnog predsjedništva
2. Izvješće o radu Društva
3. Financijsko izvješće
4. Izvješće Nadzornog odbora
5. Plan rada za 2010. godinu
6. Financijski plan za 2010. godinu
7. Razrješnica tijela Društva
8. Izbor Upravnog odbora
9. Izbor Nadzornog odbora
10. Izbor Suda časti
11. Izbor Komisije za izlete
12. Donošenje odluke o osnivanju Ekološke sekcije
13. Razno
više o tome ››

›› Svečana skupština HPD Bilogora povodom obilježavanja 85. godišnjice

U nedjelju 1. ožujka održana je svečana sjednica Društva. Skupštini je nazočilo stotinjak planinara, visokogoraca i alpinista, a od pozvanih uvaženih gostiju gospodin Turčić iz Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije i predstavnici planinarskih društava iz Lipika i Đurđevca te ostali prijatelji Društva.
više o tome ››17 / 17 | ‹ First  < 15 16 17