Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

›› OPĆA PLANINARSKA ŠKOLA ožujak - svibanj 2013.

Opća planinarska škola je osnovni oblik obrazovanja planinara. Njeni polaznici stječu ili produbljuju kodeks planinarske etike i elementarna znanja o sigurnom kretanju u planini, uče se vještinama koje im mogu pomoći u slučaju kakve nevolje i upoznaju se s prirodom. Završena opća planinarska škola uvjet je za upis u škole i tečajeve iz planinarskih specijalnosti (alpinističke, sportsko-penjačke, speleološke, markacijske, vodičke).
više o tome ››

›› ‘VESELA DJECA’ – građanska inicijativa HPD ‘Bilogora’ Bjelovar

Građanska inicijativa "Vesela djeca" provest će se zahvaljujući financijskoj potpori Regionalne zaklade za lokalni razvoj "Zamah" u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.
više o tome ››

›› Projekcija fotografija i druženje sa sudionicima uspona na najviši vrh Visokog Atlasa u Maroku

Četvrtak 15.11.2012. u 18.00 sati, caffe bar (na) K-2.
više o tome ››

›› Otvoren dućan s kvalitetnom planinarskom opremom

U Zagrebu, na adresi Ozaljska 22 otvoren je dućan s kvalitetnom planinarskom opremom proizvođača Northland Professional i Hi-Tec po prihvatljivim cijenama uz popuste na planinarsku, vodičku i iskaznicu HGSS-a.
više o tome ››

›› Vukovi umiru sami

Akcija Biokovski vuk završena u 13.42. počinje evakuacija - tražim autobusnu stanicu. putujem prvo do Makarske onda Zagreb pa Bjelovar
više o tome ››16 / 18 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 >