Hrvatsko planinarsko društvo “Bilogora” Bjelovar

O BJELOVARU

bjelovarsko ljeto

›› BJELOVARSKO LJETO - VIŠE OD 90 PREDSTAVA U 70-AK DANA!

Mon, July 13, 2020 - 6:22:12

U petom nastavku bjelovarskih priča namijenjenih onima koji su slučajno, namjerno ili usput prvi put u našem gradu, pa još ako se to dogodi za ovih vrućih ljetnih dana, pozabavit ćemo se time što ih očekuje ovdje, daleko od mora i rijeka, pod Bilogorom. A ljeto, samo po sebi, u malim sredinama izaziva užas! Svi su nekamo otišli.. Pa ipak, oni koji se ovog ljeta zateknu u Bjelovaru mogli bi biti i - iznenađeni!

Bjelovarski plac

›› NA BJELOVARSK0M PLACU PET KUNA JOŠ UVIJEK JE VELIK NOVAC!

Wed, June 17, 2020 - 5:56:04

Nastavljamo s pričama o Bjelovaru u koji ste kao planinari, gosti ili turisti, ciljano ili slučajno prvi put došli. U današnjem, četvrtom nastavku o bjelovarskom placu.

Bjelovar

›› ZELENI BJELOVAR – PARKOVI, DRVOREDI, ZELENE OAZE…

Sat, April 25, 2020 - 1:16:00

Nastavljamo s pričama o Bjelovaru u koji ste kao planinari, gosti ili turisti, ciljano ili slučajno prvi put došli. U današnjem, trećem, nastavku želimo vas upoznati sa zelenim pokrovom grada, s parkovima, drvoredima, ozelenjenim površinama, svojevrsnim ukrasom grada koji ljeti žiteljima služi za odmor, osvježenje, ali i zabavu, rekreativne aktivnosti...

Bjelovar

›› RAZGLEDNICA – SVE POČINJE S GLAZBENIM PAVILJONOM…

Sat, April 11, 2020 - 1:38:28

Današnjom pričom o Bjelovaru u koji ste kao planinari, gosti ili turisti, ciljano ili slučajno došli, želimo vas upoznati s mogućim turističkim odrednicama i zanimljivijim mjestima u gradu o kojima ponešto trebate znati.

Bjelovar

›› KAKO I ZAŠTO JE CARICA MARIJA TEREZIJA 1756.GODINE OSNOVALA BJELOVAR

Mon, February 10, 2020 - 1:35:38

Današnjom pričom o povijesti Bjelovara najavljujemo više tekstova o gradu u koji ste kao planinari, gosti ili turisti, ciljano ili slučajno došli. Objavljivat ćemo ih povremeno, s namjerom da vas upoznamo s nekima od zanimljivijih mjesta u gradu o kojima ponešto trebate znati, ili o događanjima koja se nižu kroz godinu, da lakše spoznate kako ovaj grad na razmeđu Slavonije, Podravine i Moslavine živi.

E-mail lista
Primajte obavijesti o akcijama i izletima i prijavite se na našu mail listu

SADRŽAJ RUBRIKE