Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

BEDNJA - TRAKOŠĆAN

“ 9. PLANINARSKI ŠPANCIR -POHOD “,
21. kolovoza 2016. godine (nedjelja) - vodič: Đuro Gustović (mob. 099/195-1466)

06,00 Polazak sa bolničkog parkirališta

08,30 Dolazak u Bednju (Vatrogasni dom)
09,00 Polazak na planinarske staze

Pohod je lagana rekreacijska šetnja bednjanskim brežuljcima uz prekrasne
vidike i puno zanimljivih etno detalja uz ljubazne domaćine i vlasnike vikendica sa poznatim bednjanskim govorom - ukupno 2 do 3 sata hoda. Upozoravaju se sudionici da poštuju privatne posjede i da prema mogućnosti daruju starosjedioce u poodmaklim godinama.
Start je kod Vatrogasnog doma u mjestu Bednja gdje će se u 9.00 sati predstaviti pokrovitelj Općina Bednja na čelu sa načelnikom Mirkom Bistrovićem. Okrjepna usputna točka biti će na Gornjem Plešu u zaseoku Stubičari. Cilj je u Trakošćanu uz mogućnost obilaska trakošćanskog jezera, za što je potrebno dodatnih sat vremena hoda. Postoji mogućnost obilaska muzeja u dvorcu Trakošćan.
Nakon ručka i druženja odlazi se u Varaždin na programe Špancirfesta.

Povratak u Bjelovar je u večernjim satima …

Svaki polaznik na izlet ide na vlastitu odgovornost.
Molim planinare da ponesu uobičajenu planinarsku jednodnevnu opremu.
Prijave i uplate za izlet mogu se izvršiti četvrtkom na druženjima u Glamour-caffeu (od 18 sati) ili kod Vere (mob. 098/628781). Rok za prijavu je 16. kolovoza 2016. (utorak) do 12:00 sati. Vodič zadržava pravo promjene plana izleta u slučaju nepredviđenih okolnosti. Dodatne informacije o izletu kod vodiča izleta.

Svim učesnicima želimo ugodan provod !


VODIČ IZLETA:
Đuro Gustović , 099/ 195-14-66