Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

4.PLANINARSKI KRIŽNI PUT

«PUTEVI SREĆE NEKA VAS VODE, KAD VAŠE NOGE PO PLANINAMA HODE»
30.ožujka 2014. - tradicionalni pohod uoči Uskrsa.
Središnji program održati će se u Paulovcu kod svetišta Majke Božje Paulovečke.

PROGRAM ODRŽAVANJA KRIŽNOG PUTA

Do 08.20 h. okupljanje svih učesnika križnog puta u dvorišnom prostoru crkve sv. Antuna Padovanskog, gdje će u 08.30 h. biti primljen blagoslov.
Nakon toga kreće se prema želj. kolodvoru na vlak, koji polazi u 09.14 h. za Paulovac.U 10 h. polazak na križni put, uz obilazak svih postaja sve do kapelice Majke Božje Paulovečke. Nakon toga, krenut će se u smjeru prema planinarskom domu «KAMENITOVAC» u trajanju od oko 2 h. hoda. Na domu je predviđen odmor za ručak, a iza toga, u 15.30 h. slijedit će nastavak križnog puta prema Bjelovaru, u trajanju od oko 2 h. hoda. U crkvi sv. Antuna Padovanskog, sa početkom u 18 h. svi učesnici križnog puta pridružit će se redovnoj misi.

Molimo sve učesnike križnog puta da se odmah ujutro u vlaku izjasne u vezi ručka, kako bi se on mogao pravovremeno pripremiti kod dolaska na pl. dom.

Bjelovarski planinari pozivaju Vas radosna i otvorena srca, da se pridružite u što većem broju na ovo hodanje po našoj dragoj Bilogori.
«PUTEVI SREĆE NEKA VAS VODE, KAD VAŠE NOGE PO PLANINAMA HODE»

Za HPD «BILOGORA» BJELOVAR
Voditelj i organizator – Milka Matoš- 098/171-8125