Naslovna Kako je bilo na izletima Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

Radna akcija na Kamenitovcu 22. ožujka 2009.

U nedjelju 22. ožujka 2009. održana je radna akcija na Kamenitovcu. Četrdesetak planinara i ovu je nedjelju odlučilo provesti u prirodi - u radu i zabavi.

Budući da se 19. travnja 2009. održava naša najveća manifestacija - Proljeće na Bilogori, a i okoliš treba pripremiti nakon zimskog odmora, prvu od tri radne akcije usmjerili smo na uređenje poučne plohe ispod planinarskog doma. Planinari su vrijedno radili od devet do jedan, a onda su se okrijepili srnećim paprikašem. Sljedeća akcija planirana je u nedjelju 5. travnja, a namjera je očistiti prostor iza planinarskog doma i dječje igralište. Pozivamo sve planinare, ali i građane koji žele provesti nedjelju na koristan način u prirodi, da nam se pridruže, a zahvaljujemo svima onima koji su sudjelovali u prvoj ovogodišnjoj akciji.