Naslovna Obavijesti Najava izleta i akcija 90 godina HPD Bilogora Visokogorska sekcija Ekološka sekcija Sekcija društvenih izleta O Bilogori Povijest Društva Statut Društva Planinarska knjižnica Biti planinar Kontakt Fotogalerija
Doživljaji planinara

Posudba planinarske opreme

Prema zaključcima sastanka UO HPD “Bilogora” održanog 30. siječnja 2013. pravo iznajmljivanja opreme imaju svi članovi HPD "Bilogora" sa plaćenom članarinom za tekuću godinu. Članovi drugih planinarskih društava i klubova imaju pravo iznajmljivanja prema odluci Upravnog odbora.

Društvo raspolaže sa sljedećom planinarskom opremom :

1. DEREZE CAMP STALKER UNIVERZAL (GURTNE) 1 kom.
2. PENJAČKI POJAS SINGING ROCK ATTACK II (veličina M) 1 kom.
3. PENJAČKI POJAS SINGING ROCK ATTACK II (veličina L) 2 kom.
4. PRSNI POJAS FERRINO 4 kom.
5. CEPIN NEVE ICE-AXE (73 CM) 2 kom.
6. VODIČKO UŽE BEAL 8 mm (30 m) 1 kom.
7. “ZAMKA” – UŽE 6 mm (6 m) 6 kom.
8. KARABINER PETZL ATTACHE 4 kom

Oprema se izdaje četvrtkom na sastancima Društva u caffe baru K-2 od 17-18 sati u zimskom periodu, a u ljetnom periodu od 19-20 sati. Izdavanje i kontrolu vraćene opreme do izbora oružara obavljat će Željko Vinković. Najam opreme u dogovoru se može obaviti i izvan navedenih termina na mobitel 098 44 99 89 ili e-mail .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Oprema se izdaje na osnovu potvrde (reversa) na period u trajanju dva tjedna uz naknadu 20 kuna po komadu (“zamke” i karabineri za komplet), za svaki tjedan nadalje naknada iznosi 50 kuna. Prikupljena naknada koristit će se isključivo za nabavu nove planinarske opreme.

Korisnik se obavezuje da će opremu vratiti ispravnu i neoštećenu u zadanom roku. Izgubljena i oštećena oprema nadoknađuje se u punom iznosu njene vrijednosti.

Predsjednik HPD “Bilogora”
Željko Vinković